WIE BEN IK

Coach

Miranda de Vries,
geboren op 03-02-1979 te Vlaardingen

Gediplomeerd / gecertificeerd

(Kinder)coach, weerbaarheidstrainer (Rots en Water), gedragstrainer (Kanjertraining), Studietrainer, Traumasensitief werken, Positieve bekrachtiging en de-escalerend werken, Systeemgericht werken, Oplossingsgericht werken, Persoonlijk leiderschap en SKJ geregistreerd (HBO jeugdhulpverlening).

Mijn passie

Kinderen en hun ouders in hun kracht zetten

Gezin

Getrouwd en twee kinderen

Leergierig

Ik ben van nature leergierig en nieuwsgierig aangelegd. Daarom vind ik het ook belangrijk om mij regelmatig bij te scholen en mijn kennis up-to-date te houden. Iedere 2 maanden doe ik ook aan intervisie met collega’s om mezelf scherp te houden en te blijven leren. Zodat ik mij blijf ontwikkelen en op mijn vakgebied nooit stil sta. Tevens voer ik met regelmaat netwerkgesprekken.

Laten we kennismaken

Tel: 06 102 551 65
Mail: mojokindercoaching@gmail.com

Schiedamseweg 91
3134 BD Vlaardingen