WAT DOE IK

Doel

Het doel is dat kinderen (en ouders) beter in hun vel komen te zitten door bewustwording en handvatten aan te reiken. Het ontdekken van de eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, in je kracht staan en zelf verder goed vooruit kunnen.

Hoe

Samen met het kind ga ik op zoek naar wat er echt speelt. Ik werk met diverse methodieken die effectief zijn afhankelijk van wat het kind nodig heeft en wat bij hem of haar past. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Spellen of activiteiten mbt gevoelens, kwaliteiten, complimenten, mindset, gedachten, weerbaarheid, samenwerken, vriendschap, kritiek, vertrouwen, ademhaling en mindfulness. Er zijn diverse methodieken mogelijk en dat is belangrijk omdat niet iedere methodiek bij ieder kind werkt.

Samen of alleen

Iedere coachsessie begint en eindigt samen met ouder en kind. De tijd ertussen zal het kind meestal alleen gecoacht worden. In overleg zullen er één of meer gezamenlijke sessies zijn. Er zijn ook sessies voor alleen de ouder(s) in te plannen.

Focus

Focus op mogelijkheden (ipv problemen). Zoals talenten ontdekken en zelfkennis opdoen.

Geeft

Een pitstop om daarna weer goed verder te kunnen

Voor wie

kids 7 – 18 jaar en hun ouders
en voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken

Verwacht

inzet van kind en ouders

Laten we kennismaken

Tel: 06 102 551 65
Mail: mojokindercoaching@gmail.com

Schiedamseweg 91
3134 BD Vlaardingen