ERVARINGEN

Met veel plezier heb ik diverse gezinnen mogen helpen. Gezinnen en scholen met hulpvragen die uiteenlopen van meer innerlijke rust creëren, beter omgaan met boosheid of andere emoties tot aan beter eten en slapen. Bij iedere hulpvraag kijk ik naar het kind en wat het kind nodig heeft. En met trots kan ik zeggen dat deze gezinnen enorme stappen hebben gemaakt en de obstakels hebben kunnen aanpakken met de handvatten en inzichten die ze gekregen hebben. Hieronder staan wat reacties van deze gezinnen die ze ingevuld hebben op het evaluatieformulier.

“Mijn dochter voelt zich erg bij Miranda op haar gemak en durft zich daardoor open te stellen waardoor ze vele stappen gemaakt heeft.”

“Alles is te bespreken met Miranda wat het zo prettig maakt. Ze heeft ruim voldoende tijd en aandacht aan ons gegeven waar ik super blij mee ben!”

“Wij en ons kind hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Miranda voelt dit heel goed aan en weet op sublieme wijze iedereen op z’n gemak te stellen.”

“Wij zijn heel erg tevreden over het traject. De persoon Miranda, de methodieken en uitvoering zijn leuk, verassend en hebben de juiste resultaten opgeleverd!”

“We zien duidelijk en direct resultaat. Het mooie is dat de handvatten ook aansluiten op het niveau zijn van het kind.”

“Wij hebben er veel baat bij gehad en eigenlijk zou ieder kind standaard zo’n traject moeten doorlopen. Het heeft een positief effect op de situatie nu, maar wij geloven ook dat het voor de latere ontwikkeling van het kind erg gaat helpen.”

Laten we kennismaken

Tel: 06 102 551 65
Mail: mojokindercoaching@gmail.com

Schiedamseweg 91
3134 BD Vlaardingen